Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

FLEXISPY

FLEXISPY REVIEW

FlexiSpy behoort tot de beste mobile & smartphone spy software programma’s. Het is een geduchte concurrent van de mSpy software.

flexispyFlexiSpy is net zoals de mSpy, een zeer complete en krachtige oplossing voor het volledig en in het geheim bespioneren van alle mogelijke mogelijke mobiele apparaten zoals Android tablets, iPads, smart phones en iPhone. Niks blijft meer geheim alle informatie wordt door de FlexiSpy verzamelt. De mSpy en de FlexiSpy is in feite een echt werktuig voor spionnen. FlexiSpy doet o.a. het volgende:

  • Alle telefoongesprekken worden opgenomen en kunnen live worden gevolgd.
  • SMS tracking (alle berichtjes worden opgeslagen en zijn toegankelijk)
  • Password cracking in geval dit nodig is.
  • Controleren van de microphone en camera hierdoor kun je ook met behulp van de FlexiSpy de kamer afluisteren!
  • GPS tracking (je kunt precies zien waar het apparaat is.)
  • Het verzamelen van alle communicatie over Viber, Facebook, iMessage, WhatsApp etc.
  • Alle video’s en foto’s worden toegankelijk gemaakt.
  • De volledige geschiedenis van het gebruik van het apparaat wordt inzichtelijk gemaakt, zoals e-mail communicatie, surf geschiedenis, gevoerde telefoongesprekken etc.

Dit is maar een greep van mogelijkheden die tot je beschikking staan. Voor meer informatie, bezoek de website van FlexiSpy.

Waarom en hoe kan ik de FlexiSpy gebruiken?

De manier waarop je de FlexiSpy kunt gebruiken en toepassen zijn zeer divers. Vele kopers van de FlexiSpy gebruiken de FlexiSpy spy app om introverte of lastige tieners mee te volgen. Het gebruik van smartphones, computers en tablets is nogal verslavend en ouders hebben vaak geen inzicht nog controle. In die zin wordt FlexiSpy veel gebruikt als parental control software. Er zijn ook veel bedrijven die FlexiSpy installeren op hun apparaten om niet alleen hun medewerkers mee te controleren maar ook als gps tracking software. Daarnaast is het een vaak verzwegen feit mensen met relatieproblemen vaak mobile & smartphone spy software installeren.

Kan ik FlexiSpy anoniem kopen?

FlexiSpy komt met een zeer goede klantenondersteuning en maakt het mogelijk dat je dit spy programma met bitcoins kunt kopen. Voor meer informatie: hoe kan ik bitcoins kopen?

Gerelateerde artikels:

Van computer leek tot pc geek. Men is nooit te oud om te leren.

View all contributions by

img
img

Comments on this entry are closed.