Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

COMPUTER KOPEN ADVIES

Wil je een computer kopen? Het kopen van een computer is niet altijd gemakkelijk. Prijs- en kwaliteitsverschillen zijn groot. Daarnaast zijn er onduidelijkheden over welke eigenschappen en productspecificaties voldoende zijn voor ieders eigen wensen. De belangrijkste vraag die je jezelf moet stellen is wat je eigenlijk wenst te doen met je computer en welke programma’s je voornamelijk gebruikt of wenst te gebruiken.  Wanneer je een echte gamer bent, zul je extra eisen moeten stellen aan o.a. de bijgeleverde videokaart.

Computer kopen? Hoe ga je de nieuwe computer gebruiken?

computer kopenEen tweede belangrijke vraag die je jezelf moet stellen is hoe en waar je de computer vooral gaat gebruiken. Ben je veel op reis of werk je vooral thuis? Dit kan ook van invloed zijn welke computer eigenlijk het beste bij je past. Tegenwoordig komen veel mensen laptops vanwege de flexibiliteit. Laptops met hoogwaardige productspecificaties en eigenschappen, zijn wel weer veel duurder dan desktop computers. Desktop computer hebben ook weer belangrijke voordelen t.o.v. laptops en tablets. Een belangrijk voordeel is dat een desktop computer gezonder is om te gebruiken. Je kunt deze veel meer specifiek ergonomisch aanpassen tot jouw eigen wensen. Het gebruik van laptops en tablets is minder gezond voor ons lichaam in termen van lichaamshouding. Als je veel achter de computer zit, is het kopen van een desktop computer beter aangezien je makkelijker deze kunt aanpassen met bijbehorende ergonomische onderdelen; b.v. een ergonomisch toetsenbord. Daarnaast is het ook makkelijker om deze te repareren en te vervangen zonder dat het nodig is om ook je beeldscherm en andere onderdelen overboord te gooien. Ten slotte kun je ook belangrijke interne onderdelen van een desktop computer makkelijk vervangen en opwaarderen.

computer kopen bij Paradigit ComputersDit zijn allemaal zaken waarbij je moet denk bij het kopen van een computer. Een computer kopen is een behoorlijke investering wanneer je echt iets zoekt wat bij je past. Vandaar is het belangrijk om eerst in kaart te leggen wat je nodig hebt en wat je wilt doen. Vervolgens ga je kijken welk computer merk en model het beste bij je past. Ten slotte, moet je natuurlijk prijzen vergelijken. Er zijn zeer veel online aanbieders van computers zoals ParaDigit die jouw computer model van keuze voor vaak zeer scherpe prijzen kunnen aanbieden. Vergelijk eens een aantal van deze online aanbieders. Het bespaart je een hoop tijd en ook geld. Daarnaast, zijn er ook online aanbieders die misschien een tweedehands versie heeft van jouw computer van keuze, dan bespaar je je nog meer geld! Vandaar, kijk en vergelijk en denk goed na over wat je wilt en ook wat je wilt betalen. Hier volgen een aantal uitstekende online aanbieders van computers:

  1. ParaDigit – Paradigit Computers is door ING Retail al 6 keer achter elkaar uitgeroepen tot de beste computerwinkel in Nederland. Deze online aanbieder van computers, software en printers heeft altijd goede aanbiedingen. 

Wil je een mac computer kopen?

Bezoek dan eens Leapp. Deze online aanbieders van nieuwe en tweedehands mac computers heeft uitstekende prijzen: Bezoek hier de site van Leapp.

Tip: maak je oude computer schoon en installeer een nieuwe versie van Windows. Verkoop deze vervolgens op marktplaats of een andere site voor  tweedehands spullen.

 Gerelateerde onderwerpen:

Van computer leek tot pc geek. Men is nooit te oud om te leren.

View all contributions by

img
img
0 comments… add one