Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

De CyberGhost VPN service

Wanneer is de CyberGhost VPN service iets voor jouw?

Internet anonimiteit is de nieuwe trend en CyberGhost VPN heeft gelukkig een gemakkelijke oplossing hiervoor ontwikkeld. Het verkrijgen van internet privacy of anonimiteit is niks vanzelfsprekend, onze browsers en ISP’s geven in feite veel privacy gevoelige informatie prijs. Dit gebeurt zodra de computer een website opvraagt en bezoekt. De internet communicatie en informatie overdracht kan gemakkelijk worden ‘afgeluisterd’ door ongewenste personen of instanties met behulp van hack programma’s. CyberGhost biedt een uitstekende VPN en proxy server oplossing aan die anoniem internetten daadwerkelijk mogelijk maakt.

CyberGhost is iets voor jouw …..

  • Wanneer je (terecht) bezorgt bent over je internet privacy en anoniem wilt internetten.
  • Wanneer je geblokkeerde websites wilt bezoeken of opgelegde beperkingen wilt omzeilen, b.v. een Youtube film die alleen maar in de V.S. kan worden bekeken.
  • Wanneer je wilt surfen met een andere IP van een ander land om b.v. een accurate weergave te hebben van de lokale zoekresultaten in Google (ideaal voor marketing doeleinden).
  • Wanneer je een makkelijke, op jouw behoefte aangepaste VPN oplossing wilt hebben, met een heldere prijs structuur zonder poespas.
  • Wanneer je simpelweg je identiteit wilt verhullen op het internet.

cyberghost vpn serviceHier volgt een uitstekende aanbieding om één jaar volledig toegang te krijgen tot de Premium VPN service van CyberGhost: CyberGhost Premium VPN Aanbieding.

 

Waarom CyberGhost?

Normaal zijn er nog wel wat technische stapjes nodig, termen zoals piping SOCKS proxies en forwarding ports, hoeven we niet te leren om anoniem op het internet te gaan. Anoniem surfen wordt gewoon kinderspel met CyberGhost en alle informatie die wordt verstuurd is versleuteld en niet gekoppeld aan jouw IP, locatie of persoon. Zodra je via CyberGhost VPN het internet op gaat zul je elke keer weer een andere CyberGhost IP krijgen, die tegelijkertijd ook gedeeld wordt door vele andere gebruikers. De aangewezen CyberGhost IP kan niet gekoppeld worden aan jouw originele IP en locatie. Niemand zal je identiteit kunnen achterhalen met de bescherming van CyberGhost.

Hoe werkt CyberGhost?

Cyberghost

Wanneer je de VPN software installeert, kun je links bovenaan een Connect Tab zien. Het geeft aan wat je huidige IP met de status van de VPN verbinding. Daarnaast geeft het aan hoeveel MB verkeer en bandbreedte je nog tot je beschikking hebt om snel op het internet te kunnen surfen voordat je naar 512KB zult gaan. Door het klikken op Connect to VPN kun je een verbinding maken met een aanbevolen CyberGhost VPN server. Door het klikken op de knop zal de verbindingen worden gemaakt en zal je IP bijna onmiddellijk veranderen. Nu kun je anoniem surfen! Makkelijker kan het niet. Natuurlijk je kunt altijd de configuraties finetunen via de Antispy tab, maar dat is in feite helemaal niet nodig met deze makkelijke VPN oplossing van CyberGhost.

CyberGhost YouTube Tutorial:

Klik hier voor een CyberGhost VPN Premium Aanbieding!

Ben je op zoek naar een uitstekend alternatief?

cyberghost vpnHideMyAss VPN Pro is een uitstekende VPN oplossing. Lees meer over deze VPN service op het artikel: HideMyAss VPN Pro Review.

 

Op zoek naar CyberGhost Support? 

Bezoek dan de CyberGhost Support pagina & forum: CyberGhost Forum
[schema type=”review” url=”http://computeropschonen.com/anoniem-surfen/cyberghost/” name=”CyberGhost ” description=”Waarom zou ik CyberGhost moeten gebruiken om veilig en anoniem te surfen?” rev_name=”CyberGhost VPN” rev_body=”Review over CyberGhost VPN Service” author=”Rens Smit” pubdate=”2012-09-08″ ]