Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

COMPUTER GEBLOKKEERD

Is je computer geblokkeerd geworden door een gijzelvirus?

Er zijn veel gijzelvirussen actief die computers geblokkeerd houden tot dat er losgeld is betaald.

computer geblokkeerd door gijzelvirussenLaat je niet voor de gek houden. De politie of Buma Stemra, de FBI of Interpol blokkeren geen computers op afstand en nemen geen computers in beslag via een kwaadaardig programma. Een geblokkeerde computer is bijna altijd het werk van cybercriminelen die via Trojaanse paarden en een WinLocker component de controle over de computer overnemen. Is je computer geblokkeerd door een gijzelvirus, dan moeten we eerst even vaststellen om welke het precies gaat. Er zijn vele verschillende rotzakken in omloop die vaak een specifieke behandeling nodig hebben. We hebben een aantal artikels hierover geschreven:

1. Computer geblokkeerd door het politie virus, Interpol, de FBI of andere politie-achtige instanties?

2. Computer geblokkeerd door het Buma Stemra gijzelvirus?

3. Computer vast gezet door de CryptoLocker?

4. Computer geblokkeerd door het Ukash Gijzelvirus?

5. Computer op slot gezet door een Banking trojan?

6. Computer in gijzeling genomen door Kovter?

7 . Computer geblokkeerd door een ander malware en ransomware variant?

We hopen dat deze informatie je zal helpen met het verwijderen van het betreffende gijzelvirus.

computer geblokkeerd door politieEffectieve specialisten die telkens zeer goede resultaten boeken bij het verwijderen van gijzelvirussen en het bevrijden van de computer zijn de SpyHunter en de Hitman Pro.

 

8. Computer ‘geblokkeerd’ door een zwart  of blauw scherm?

Een zwart scherm of een blauw scherm zonder dat er iets gebeurd kan te wijten zijn aan een systeem-fout en crash. In dat geval moet je de computer laten repareren. Het is vaak zo dat er dan iets mis is met de hardware van je computer. Voor meer informatie:

[schema type=”review” url=”http://computeropschonen.com/2014/06/computer-geblokkeerd/” name=”Computer geblokkeerd door malware” description=”Wat moet ik doen wanneer mijn computer geblokkeerd is door ransomware of andere malware?” rev_name=”Ransomware Remover” author=”Rens Smit” user_review=”5″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]


 

Computers hebben me altijd bezig gehouden en mijn vrije tijd beroofd ( : Ik vind het gewoon leuk om te schrijven over computers en computer gerelateerde problemen. Het heeft me gewoon geleerd om meer uit mijn computer te halen en er langer en meer plezier van te hebben. Ik vind dat het belangrijk is dat we goed met onze computer omgaan en proberen deze zo lang mogelijk te behouden. Dit is in het belang van ons mileu, maar ook onze eigen beurs. De computer opschonen is hierbij een sleutel. Vandaar dat ik graaf op ComputerOpschonen.com schrijf.

View all contributions by

img
img
11 comments… add one