Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

PC SYSTEEM DIAGNOSE

Wat is een goede PC test? Een volledige systeem diagnose!

windows systeem diagnoseEen goede PC test zal een systeem diagnose uitvoeren om vast te stellen wat uw computer vertraagt, welke zaken er niet goed voor staan en of er mogelijk malware op uw computer meedraait. Alle problemen die uw pc trager maken moeten in detail worden opgespoord. Vervolgens moet deze diagnostische software in staat zijn om uw systeem te repareren. Natuurlijk, een reeks krachtige tools kunnen ingezet worden om de prestaties van uw pc te verbeteren. Vertragende factoren zoals ongeldige registervermeldingen worden verwijderd, mogelijke malware en ongebruikte processen worden uitgeschakeld om de reactiesnelheid te verbeteren. Het resultaat is uiteindelijk een computer die schoon en beveiligd is. Een Pc die sneller en beter werkt. Het is van uiterst belang dat deze software ontwikkeld is door erkende Microsoft partner ontwikkelaars met een uitstekende reputatie. We raden u aan om een PC test uit te voeren met één van de volgende oplossingen:

1. De Advanced System Optimizer van Microsoft partner Systweak:

pc test op malware en andere rommel

Test uw computer op vervuiling, malware en ander ongein!

Download hier nu een PC Advanced System Optimizer Test

download advanced system optimizer

pc opschonen met de Advanced System Optimizer

Een van de beste alles-in-één software voor pc onderhoud, veiligheid en met vele andere extra snufjes!

Download hier nu een testversie van de Advanced System Optimizer

download advanced system optimizer pc opschonen met de Advanced System Optimizer

2. De System Mechanic van Microsoft partner Iolo Technologies:

iolo system scanDe System Mechanic van Iolo Technologies is een uitstekende keuze en zit vol met gepatenteerde gereedschappen. De malware scanner van de System Mechanic Pro is ook uitstekend en beter dan de bovengenoemde Adanced System Optimizer. Let wel op, patenten en trademarks kosten geld, vandaar dat deze software duurder is. Iolo Technologies is een beroemd A-merk en in de Verenigde Staten is de System Mechanic de meest betrouwbare keuze om een computer totaal te kunnen onderhouden, optimaliseren en beveiligen. Je kunt het daar overal in de schappen van winkels vinden. Helaas is er geen Nederlandse taalversie beschikbaar.

Wat is er mis met Windows?

Download hier de System CheckUp™ bij Iolo!

Windows systeem scan

Krijg gratis hier een PC Health CheckUp™ bij Iolo!
iolo system mechanic pro recensie

Voor meer informatie over deze PC tests en volledige systeem diagnose, kunt u ons volgende artikel raadplegen met een uitgebreide beschrijving van deze utility software. Het is een van de meest complete pc tests die u gratis kunt krijgen op het internet. De software is één van de meest complete alles-in-één oplossing  vol met gereedschappen voor het opschonen en beveiligen an uw computer. Let op, u krijgt een gratis systeem diagnose rapport. Voor het optimaliseren en repareren van het systeem zult u worden gevraagd om een licentie af te nemen. Het ontwikkelen van goede software is helaas niet gratis. Wees dus niet verbaast wanneer u ten slotte gevraagd wordt om de betreffende software te kopen.

Zoekt u naar een alternatieve PC test voor uitvoeren van een systeem diagnose?

Sinds al die tijd hebben we maar 2 echte concurrenten gevonden waarvan één echt beter is, maar wel wat duurder.

paretologic versus systweak aso3. Andere zeer goede alternatieven worden ontwikkeld door Paretologic. Paretologic is een van de meest beroemde ontwikkelaars van utility software en gevestigd in Canada. De RegCure Pro is het vlaggenschip van deze software ontwikkelaar. Voor meer informatie: Paretologic RegCure Pro Review. De kleinere broer van deze software is bekend geworden met de naam PC Health Advisor. Voor meer informatie: PC Health Advisor Review!

4. De PCKeeper is ook een jong en interessant alternatief met een goede malware scanner. Deze software wordt door Kromtech in Kiev ontwikkeld en bevat een ingebouwde helpdesk.

 

Bronnen:

[schema type=”review” name=”PC TEST” description=”Wat is een PC TEST? Wat kan ik verwachten van een computer test?” author=”Veer deHaas” pubdate=”2014-06-02″ user_review=”5″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]