Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

SOFTWARE SELECTIE

1. Uniblue Registry Booster 2011

Uniblue is een uitstekende Microsoft Gold Certified software ontwikkelaar. De RegistryBooster is hun prijsbeloonde software. Het biedt een eenvoudig antwoord op uw Windows PC register problemen. Het voert een grondige scan van uw register uit op zoek naar fouten en conflicten. Daarna herstelt en optimaliseert de software het register met Windows top prestaties en PC stabiliteit als resultaat. Geregeld onderhoud van uw Windows register verlengt de levensduur van uw PC drastisch en u voorkomt vele Windows problemen en vervelende dll errors. Wat is het schadelevel van het register van uw Windows besturingsysteem?


AANBEVOLEN: Klik voor een GRATIS RegistryBooster TEST

De TEST is GRATIS en mocht u de gehele software met 3 licenties willen aanschaffen krijgt u een tevredenheidsgarantie waarbij u zonder problemen uw geld terugkrijgt wanneer  u niet tevreden zou zijn over deze prijsbeloonde RegistryBooster software van deze Microsoft GOLD Certified Partner. Nu is er een speciale korting op de originele prijs voor een gelimiteerd aantal klanten!


Klik & Download nu een GRATIS  TEST  met REGISTRYBOOSTER 2011

 

Andere Registry Cleaners die u zou kunnen overwegen:

2. Regcleaner 2001, een klassieker.

3. Registry Mechanic, een hoogwaardig product van PC Tools.

Utility Software:

4. SpeedUpMyPC voor het versnellen van uw computer.

5. Driver Scanner voor het updateren van uw drivers.

6. Uniblue PowerSuite, totaaloplossing voor alle pc onderhoudstaken.

7. DriverDetective voor het updateren van uw computer drivers.

Top Software voor het veiliger surfen op het internet – Internet Security oplossingen:

7. Wordt uw computer door Spam Vervuild? SpamFigther is een Microsoft Gold Certified partner. Test GRATIS SpamFighter’s prijsbeloonde software die in samenwerking met Microsoft is ontwikkeld:  Spamfighter
8. Kapersky Internet Security Software heeft alles om uw zo goed als mogelijk te beschermen tegen bedreigingen op het internet. Download hier GRATIS Kaspersky Internet Security 2011 !

9. Panda Internet Security Software heeft alles om uw zo goed als mogelijk te beschermen tegen bedreigingen op het internet. Download hier GRATIS  Panda Internet Security 2012 voor 24 maanden!

Software voor het automatisch verkrijgen van Software updates voor veiligheidslekken

10. Secunia Personal Software Inspector

Het is zeer belangrijk om de software op de computer up to date te houden door het installeren van updates and patches voor veiligheidslekken. Veiligheidslekken in software maakt het voor internet criminelen en malware zeer gemakkelijk om uw computer te hacken.

Het op de hoogte blijven en updateren van al uw software is in feite handmatig gezien een ondoenlijk karwei. De Software Inspector van het onderzoeksbedrijf Secunia doet al het werk voor u! Een must have wanneer u uw computer schoon en veilig wilt houden.

Klik hier om naar Secunia te gaan voor het downloaden van de GRATIS Personal Software Inspector. U bent ook welkom om eerst CNET gebruikers reviews te lezen en vervolgens daar veilig te downloaden.