Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

VIRUSSCANNER MAC

Een goede virusscanner mac u kunt inzetten is gemaakt door Kromtech. Kromtech heeft een complete gereedschapskist ontwikkkeld voor het onderhouden en beveiligen van een mac computer. Deze beroemde software staat bekend onder de naam MACKEEPER. Misschien heeft u er wel eens van gehoord? In ieder geval, bevat de Mackeeper een uitstekende virusscanner voor het opsporen van malware op een mac computer.

virusscanner macHet is helaas zo dat door de groeiende populariteit van Apple Mac computers, Ipods, Ipads etc, deze systemen meer en meer in het vizier komen van malware ontwikkelaars en hackers. De groei van malware in b.v. de vorm van spyware of adware voor mac computers is enorm toegenomen. Daarnaast moet u bedenken dat er veel veiligheidslekken zitten in niet Apple gerelateerde software, zoals Java en andere applicaties. Uw Mac computer kan ook Microsoft gerelateerde software installeren. Al deze veiligheidslekken kunnen ook weer door malware worden benut om uw mac te besmetten. Een concreet voorbeeld is dat via de internet browsers (zoals ook Safari) met behulp van een Java script snippet, een ransomware aanval kan plaatsvinden. Mac gebruikers zijn niet immuun voor ransomware en phishing scams aangezien hier de gebruiker uiteindelijk voor de gek wordt gehouden en wordt opgelicht. Het investeren in een goede virusscanner voor uw mac computer is een slimme zet en de Mackeeper des te meer aangezien hierin vele andere handige gereedschappen zitten waar u veel plezier van zult hebben. Cybercrime concentreert zich meer en meer op Mac gebruikers.

Wat is de beste virusscanner mac kan hebben?

mac virusscanner in de MackeeperHet verwijderen van hardnekkige malware is daadwerkelijk niet altijd zo gemakkelijk. De bovengenoemde Mackeeper doet een uitstekende job. AV-Compartives heeft dit wetenschappelijk bewezen en de Mackeeper heeft een vlekkeloze score van 100/100 behaald. De software heeft ook een OPSWAT antiphishing certificaat behaald. Daarnaast heeft Kromtech, de maker van Mackeeper, een samenwerking met AVIRA. De Mackeeper is nu verder uitgerust met Avira’s Secure Anti-Virus API (SAVAPI). Ten slotte, bevat de Mackeeper een uitstekende product ondersteuning in de vorm van Geek on Demand & Human Assistance. Je kunt direkt kontakt opnemen met een Mac expert in geval bij problemen. Mackeeper is de beste virusscanner voor mac. Voor meer informatie, lees de review: Mackeeper recensie.

Bent u daadwerkelijk paranoia en wilt u alleen gaan voor het beste merk op het gebied van antivirus bescherming voor uw mac computer? In dat geval, is het een goed idee om te investeren in een mac security totaaloplossing. Een uitstekende totaaloplossing is die van Bitdefender en staat bekend als de Bitdefender Multi Device. Deze software van Bitdefender bevat alles wat u maar mocht wensen op het gebied van het beveiligen van uw mac en uw veiligheid online. Deze security software kunt u trouwens ook inzetten voor u andere Apple devices en ook Microsoft Windows systemen en smart phones. Vanuit een centrale dashboard beheert u de veiligheid van alle systemen binnen uw huishouden. Naar onze mening is deze mac virusscanner de beste en meest complete op de markt.

Gerelateerde artikels:

[schema type=”review” url=”http://computeropschonen.com/2013/06/virusscanner-mac/” name=”VIRUSSCANNER MAC” description=”Wat is een goede virusscanner voor een mac computer?” author=”Rens Smit” pubdate=”2013-06-20″ user_review=”5″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]
Dit artikel over virusscanner mac is een bijdrage van: 

Computers hebben me altijd bezig gehouden en mijn vrije tijd beroofd ( : Ik vind het gewoon leuk om te schrijven over computers en computer gerelateerde problemen. Het heeft me gewoon geleerd om meer uit mijn computer te halen en er langer en meer plezier van te hebben. Ik vind dat het belangrijk is dat we goed met onze computer omgaan en proberen deze zo lang mogelijk te behouden. Dit is in het belang van ons mileu, maar ook onze eigen beurs. De computer opschonen is hierbij een sleutel. Vandaar dat ik graaf op ComputerOpschonen.com schrijf.

View all contributions by

img
img
20 comments… add one
  • Software dude
    2014/02/15, 23:34

    paranoia of niet een virusscanner is anno 2014 een must, ook voor mac gebruikers.