Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

ROOT ANDROID

Wat is rooten? Hier volgen een aantal Root Android en andere Android rooting tips!

Rooten en het gebruik van goede root Android software voor je smart phone of tablets zijn natuurlijk prachtige manieren om het meeste uit jouw Android te halen. Het is de manier om jouw Android device te bevrijden van overbodige rommel en restricties. Root Android staat voor het verkrijgen van complete toegang tot de root van je systeem waardoor je volledige vrijheid krijgt over jouw telefoon.

root androidRoot Android apps en programma’s zijn er in veelvoud. Maar er zijn ook risico’s  met gratis apps van onbekende bronnen…… via root apps kun je besmet worden met malware, door het uitvoeren van een Android rooting proces kan je device kapot gaan. Daarom kun je het beste professionele root Android inzetten zoals One Click Root. Dit Android root programma geeft je een garantie dat het rooten niet jouw Android device beschadigt en zorgt ervoor dat alleen erkende en goede root apps veilig op je device worden gezet. Voor meer informatie: One Click Root info.  

Root Android?! Waarom zou ik gaan rooten in mijn Android?

Er zijn een aantal belangrijke voordelen verbonden met het rooten van een Android telefoon of tablet. Het klink misschien eng, maar is kindeenvoudig en kan je op deze manieren helpen:

  1. Android is gebaseerd op een kernel van Linux. De ‘rootgebruiker’ heeft alle rechten heeft om acties uit te voeren. Met root heb je alle macht over jouw Android-toestel. Meestal krijgt een Android-gebruiker niet alle rechten. Je bent beperkt in het installeren van programma’s en andere kernels. Wanneer je root toegang hebt kun je alles doen wat je wilt. Je kunt je Android-toestel sneller maken, aanpassen en instellen zoals je dit zelf wenst. Concreet voorbeeld: wanneer je Samsung Galaxy S3 wilt opwaarderen naar KitKat, kun je dit nu gewoon doen. Je wordt niet meer belemmert door de fabrikant. Root Android staat dus voor een vrij Android-toestel waarop je ROMs, tweaks en andere aanpassingen zonder limits op kunt uitvoeren.
  2. Groot voordeel is ook dat je alle rommel en rommel programma’s (bloatware) er gewoon af kunt gooien en meer geheugen vrij maakt. De prestaties van jouw root Android-toestel nemen toe en je kunt er verdere root-apps op zetten die jouw CPU gebruik optimaliseren. One Click Root helpt haar gebruikers om dit op een veilige manier te verwezenlijken.
  3. Met een Android root toestel kun je ook het gebruik van jouw batterij flink optimaliseren! Dit kun je doen met de Greenify root-app die je met behulp van One Click Root veilig kunt installeren op jouw Android device.
  4. WiFi Tethering kun je natuurlijk ook activeren wanneer je in deze mogelijkheid beperkt wordt. Het is een techniek die van je Android smartphone een wifi hotspot maakt. Met deze wifi hotspot kun je vervolgens met je laptop of tablet verbinding maken zodat je op die apparaten, via je smartphone, mobiel kunt internetten
  5. Veiligheid! Android antivirus software werkt veel beter met het opsporen en verwijderen van malware! Dus, door het rooten van jouw Android, maak je ook nog eens jouw Android-toestel veiliger.

OPGELET: er zijn risico’s verbonden met het rooten van een Android-toestel. We raden je daarom aan om een root uit te voeren met goede root Android software zaols One Click Root. Deze software helpt ook bij het voorzien en installeren van uitstekende root-apps voor je toestel, waaronder Titanium Backup, SSH Tunnel, SetCPU, ShootMe, BusyBox, Wireless Tether, Tasker, Metamorph, Adfree. Het programma heeft een beschermingsplan en zal niet jouw Android toestel beschadigen. Bovendien kun een unroot uitvoeren in het geval je spijt hebt van jouw stoute plannen om jouw Android de volledige vrijheid te geven.

best android root software

 

download one click root

Je kunt hier One Click Root gratis testen!

android root

 

Van computer leek tot pc geek. Men is nooit te oud om te leren.

View all contributions by

img
img

Comments on this entry are closed.