Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

Panda antivirus review-‘n slimme investering voor uw eigen veiligheid?

Wat is de beste Panda antivirus software?

Panda antivirus nieuwe paradepaardje heet Panda Global Protection. Deze nieuwe innovatieve antivirus bescherming bevat de nieuwste Panda Cloud technologie en beschermt u tegen alle varianten van bedreigingen: hackers, wormen, virussen, online fraude, identiteitsdiefstal, spam, spyware en alle andere nieuwe en bekende malware infecties. Panda antivirus Global Protection bevat alle kenmerken waar een goede virusscanner aan moet voldoen, en nog veel meer dan dat! Panda antivirus Global Protection bevat TruPrevent met Genetic Heuristic antimalware scanning gebaseerd op Collective Intelligence technologie. Dit voor het pro-actief aanpakken van malware voordat deze toeslaat en uw computer overneemt. Het kopen van deze software is daadwerkelijk een slimme investering. Met deze complete internet security totaaloplossing beschermt u de computer en verzekert u zich preventief tegen de toenemende criminaliteit op het internet. U bespaart zich de ellende en het geld om te herstellen van een kwaadaardige inbreuk op uw privé leven. Er zijn vele verschillende complexe virus en Trojan versies op het internet die puur als doelstelling hebben om via uw computer uw online bank te kraken en te beroven. Een concreet voorbeeld is de SpyEye Trojan. Een complexe vijand kan men niet eenvoudig weren en vraagt om hoogwaardige & complete antivirus bescherming. Deze komt helaas niet gratis aangezien de ontwikkeling hiervan veel geld en tijd kost. Panda Security heeft ons een goede korting gegeven op de Global Protection die u hieronder kunt aanvragen: 

Klik om een speciale aanbieding te krijgen van Panda Security omdat kwaliteit en veiligheid belangrijk zijn.

We verzekeren ons huis en investeren in goede sloten en doen aan inbraakpreventie. Met Panda antivirus Global Protection doet u hetzelfde voor uw internet veiligheid en uw persoonlijke bestanden op uw computer. Via ons kunt u van Panda Security een mooie korting krijgen wanneer u direct bij Panda Security deze beroemde antivirus software aanschaft. U klikt dan op de onderstaande link, vervolgens komt u bij Panda Security terecht. Hier kunt u uw email adres invullen en de vrijblijvende aanbieding meteen per email ontvangen. Voorkomen is beter dan genezen!

AANBEVOLEN INVESTERING:

Klik om een speciale prijs aan te vragen bij Panda Security voor complete pc bescherming.

SLIMME ZET: een concurrent van Panda antivirus, Bitdefender, heeft met haar internet security en total security software een belangrijke vergelijkende test gewonnen. Bitdefender Total Security 2012 is de best antivirus software op de markt op dit moment en helemaal niet duurder. Lees meer over deze concurrent van Panda antivirus en vergelijk de prijzen met elkaar: Bitdefender Review.


Wat zijn de kerneigenschappen Panda Antivirus Global Protection?

Hierbij volgt een beknopt lijstje van de meest belangrijkste kenmerken en functies van Panda antivirus software: Global Protection. Een meer uitgebreide verklaring en geschiedenis over deze functies kunt u later in dit artikel lezen.

 • Cloud Antivirus
 • Firewall & Identiteitbescherming
 • Collective Intelligence – real time malware bescherming & live updates
 • Anti-Spam & Anti-Spyware & Kinderslot
 • Plus! Veilig surfen (Sandboxing) – veilig toegang tot websites.
 • TruPrevent, & Genetic Heuristic antimalware scanning.
 • USB bescherming
 • PC TUNE UP: Verbeter uw PC prestaties door Optimalisaties & Backup functies.
 • Nieuw! Multimedia-/Gamingmodus voor snellere pc prestaties.
 • Nieuw! Thuisnetwerkbeheer voor Wifi en netwerk bescherming.
 • Nieuw! Bestandscodering (encryptie ) & Bestandsvernietiging
 • Nieuw! Pc-toegang op afstand
 • Uitstekende technische ondersteuning.
 • Nieuwe Nederlandse versie!
 • Tevredenheid gegarandeerd. Niet tevreden, geld gewoon terug.
Panda antivirus is een van de beste merken voor het beschermen van uw computer. Panda Security Software is in 1990 in Spanje opgericht en heeft haar hoofdkantoor in Bilbao. Vanuit hier is Panda snel uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande, meest innovatieve antivirus software ontwikkelaars in de wereld. Recent heeft Panda antivirus de meer algemene naam PANDA SECURITY aangenomen. De reden daarvoor is dat een virus alleen maar een type van malware is en dat haar paradepaardje, de Global Protection, niet alleen maar tegen computer virusinfecties beschermt, maar tegen alle vormen van internet bedreigingen.

Klik hier om uw aanvraag te registeren voor deze populaire cloud antivirus software

 

antiviruspanda

TIP: wanneer u ondanks de aanbieding Panda antivirus nog te duur vindt en meer wilt voor uw geld ….. dan zou u kunnen overwegen om te investeren in een totaaloplossing voor uw computer onderhoud en veiligheid. Pas geleden, in Februari 2012, heeft een innovatief Canadees software bedrijf, volledig nieuwe software op de markt gebracht die goede security software integreert in uitstekende utility software. Met deze zeer gebruiksvriendelijke en mooie software kunt u met een paar klikken uw computer versnellen, opschonen, repareren en beveiligen. Voor meer informatie:

klik en lees hier meer over deze nieuwe complete pc utility software met antivirus bescherming 

 

Waarom is de keuze voor Panda Antivirus zeer verstandig en uw geld waard?

Panda antivirus heeft al meer dan 20 jaar antivirus software ontwikkeling, innovatie en technologische doorbraken achter de rug en heeft constant bewezen een stap voor de andere antivirus bedrijven te zijn. Het moto van Panda antivirus is daadwerkelijk bewezen door haar geschiedenis: Panda Antivirus, one step ahead. Hierbij een aantal voorbeelden van haar technologische doorbraken:

In de jaren 90 was Panda Antivirus software al snel uitgerust met een polymorphische scan engine voor het detecteren van meer en meer complexe virus varianten die waren ontwikkeld met een polymorphische programmeringscode om virusscanners te foppen.

In 2000 kwamen er andere vormen van malware waaronder vooral spyware voor grote problemen zorgde en een andere benadering vroeg om te bestrijden. Panda antivirus introduceerde de SmartClean technologie in haar antivirus en malware scan engine om Windows operatiefsystemen te kunnen desinfecteren en herstellen na een spyware infectie of een infectie van een Trojaans paard.

In 2004 introduceerde Panda Security op basis van lang onderzoek TruPrevent . Deze technologie stelde de Panda Antivirus scan engines om het gedrag van virussen en vooral zero-day malware te herkennen en proactief aan te pakken. Het probleem was dat veel nieuwe malware varianten niet meer op basis van alleen maar virus definities ofwel signatures konden worden bestreden. TruPrevent wordt constant aangepast aan de laatste nieuwe ontwikkelingen op het gebied van virus aanval vectors en technieken. TruPrevent analyseert het gedrag van nieuwe malware aanvallen en blokkeert proactief de malware aanval op uw computer. TruPrevent beschermt nu meer dan 5 miljoen computers wereldwijd.

In 2005 werde de Genetic Heuristic antimalware scan engine (GHE) ontwikkeld. Deze nieuwe zeer geavanceerde technologie is in staat om te herkennen of een bestand onschuldig is of om vast te stellen of het gaat om een malware variant die zich in het bestand verstopt en probeert de virusscanner te foppen. Gebrekkige, niet complete, traditionele of een gratis virusscanner bevatten niet deze technologie terwijl bijna alle virussen tegenwoordig uitgerust zijn met technieken om detectie door virusscanners te vermijden. De Genetic Heuristic Engine van Panda antivirus is daadwerkelijk een technologische doorbraak om complexe virus varianten op te sporen en te verwijderen.

cloud-antivirus-pandaDe nieuwste technologische doorbraak van Panda Security heet Collective Intelligence. Tegenwoordig wordt 10 keer zozoveel malware te kunnen vinden om klanten op een goede wijze te kunnen beschermen. Collective Intelligence is de nieuwe doorbraak die het mogelijk maakt om 10 x zoveel malware te vinden met 10 x minder inspanning! Dit is mogelijk doordat Panda antivirus alle gegevens verzamelt van de totale gemeenschap van miljoenen Panda-antivirus gebruikers over de hele wereld om zo vanuit een centrale plaats ( Panda antivirus laboratoria) alle gedragspatronen en sporen van malware kan herkennen. Alle gevens worden automatisch verwerkt , geclassificeerd en vergeleken met een enorme online kennisbank van alle malware die Panda antivirus heeft opgebouwd in de loop van de jaren.  Hierdoor kan Panda antivirus een snel oordeel vellen of het gaat om malware.

Onlangs is Panda Security getest geworden door AV-TEST. Deze organisatie is een onafhankelijk onderzoekcentrum op het gebied van virusscanners. Over Panda Security’s mid-range versie, de Panda Internet Security, zei Andreas Marx, de CEO van AV-Test.org, het volgende:  “Once again, Panda Security was one of the top products in our certification tests. It’s the first time we tested the new 2012 edition of Panda Internet Security, and it performed very well in our tests. We do not only focus on protection, but also on repair and usability aspects in our tests and in all tested areas, Panda Internet Security scored 5 points or higher out of a maximum number of 6 points.” Panda Global Protection is de uitgebreidere versie van de Internet Security suite van Panda Security

Conclusie Panda Antivirus – Global Protection

Dit overzicht geeft aan welke staat van diensten Panda antivirus heeft opgebouwd. Nu gaat Panda Software verder als Panda Security en Global Protection is haar paradepaardje die alle antivirus technologie en kennis verenigt in een complete en krachtige oplossing voor de bescherming van uw computer op het meer en meer gevaarlijke internet. Meer en meer complexe malware kan makkelijk onze computers en onze privéleven binnenkomen zonder dat we er weet van hebben. Net zoals we onze fysische eigendommen zoals ons huis en onze auto verzekeren en beschermen tegen diefstal moeten we dat zeker ook doen voor onze digitale bezit en gegevens. Panda Antivirus Global Protection verzekert u van een complete en waardevolle totaaloplossing die elke Euro waard is, zeker in verhouding tot de potentiele risico’s en schade die u kan oplopen door het gebruiken van een gebrekkige antivirus programma. Aanbevolen investering: Klik hier om direct bij Panda Security de Global antivirus Protection te bestellen.

panda antivirus complimenteren met een proxy server dienstTen slotte, het is natuurlijk van belang om te investeren in een goede virusscanner, maar vergeet ook niet dat uw alle security updates toepast. We raden u aan om de Secunia Personal Software Inspector daarvoor te gebruiken. Deze is volledig gratis. Bovendien wilt u vervolgens uw veiligheid helemaal verzegelen, maak dan gebruik van een beveiligde proxy server verbinding om te internetten. Anoniem surfen met een goede proxy server service zoals HideMyAss deze levert, zal het mogelijk maken dat uw identiteit en uw persoonlijke gegevens niet door derden en o.a. hackers kunnen worden getraceerd. Het is de ultieme manier van veilig en anoniem surfen. Lees hier meer over de proxy server service van HideMyAss.

Bent u op zoek naar een slim en goedkoper alternatief voor Panda antivirus en andere antivirus A-merken?

antiviruspandaMet de volgende zeer gebruiksvriendelijke en mooie software kunt u met een paar klikken uw computer versnellen, opschonen, repareren en beveiligen. Voor meer informatie: klik en lees hier meer over deze complete pc utility software met Antivirus .

 

 

Authorship:

Hcard:

Veer Dehaas

LimburgNetherlands

virusscanner-panda
[schema type=”review” url=”http://computeropschonen.com/gratis-virusscanner/panda-antivirus/” name=”Panda AntiVirus” description=”Wat is de beste Panda antivirus software van Panda Security?” rev_name=”Panda Global Protection” rev_body=”Review over Panda antivirus software en de Global Protection editie.” author=”Veer Dehaas” user_review=”4″ min_review=”0″ max_review=”5″ ]