Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

VIPRE ANTIVIRUS

REVIEW –  VIPRE Antivirus Premium Edition van GFI Security Software

GFI is een beroemde internet security software ontwikkelaar en haar nieuwste innovatie heet VIPRE antivirus Premium. VIPRE is gebaseerd op de nieuwste generatie antivirus technologie en bevat een uitgebreide en geraffineerde virusscanner en  nog veel meer dan dat. Naar onze mening is het een uitzonderlijk goede en complete geraffineerde antivirus programma met alle functies van een complete internet security suite voor een zeer scherpe prijs. In een notendop:  VIPRE bevat een virusscanner van een uitzonderlijke kwaliteit, snelheid en volledigheid. De VIPRE Premium Edition zou makkelijk een 90+ EURO prijskaartje waard kunnen zijn. VIPRE is in feite veel goedkoper, maar laten we eerst uitleggen waarom GFI VIPRE antivirus Premium zo bijzonder is. Terwijl u dit leest, kunt u net zoals de meeste van onze lezers gelijktijdig ook VIPRE hier gratis testen door te drukken op download.

 

Welke technologische innovaties bevat de VIPRE virusscanner Premium?

VIPRE is een nieuwe innovatieve benadering van malware bescherming en antivirus software ontwikkeling. De VIPRE antivirus PREMIUM versie bevat de volgende bijzondere technologische snufjes en kenmerken. In de eerste plaats bevat VIPRE Realtime bewaking en onmiddellijke bescherming tegen alle mogelijke dreigingen doormiddel van een combinatie van malware gedragsanalyse, heuristiek, dynamische code vertaling en de traditionele virus definities (signatures). De volgende technologieën verdienen hierbij extra aandacht om de waarde van VIPRE antivirus nogmaals eens te onderstrepen:

•             Active Protection™ Realtime zorgt voor een automatische detectie en controle van malware en stopt de malware voordat ze daadwerkelijk uw computer infecteert. De Realtime active protection  werkt in de Windows-kernel zodat het niet uw Windows computer belast.

•             MX-Virtualization™ (MX-V) – De geïntegreerde MX-V-technologie zal het gedrag van  potentiële malware snel kunnen analyseren door het gedrag hiervan te observeren in een virtuele omgeving. Dit betekent dat de malware razendsnel  wordt onderschept voordat deze daadwerkelijk wordt uitgevoerd op uw pc.  Doordat de MX-V een snelle emulatietechniek gebruikt (dynamische vertaling), is het mogelijk dat uw systeem prestaties niet worden belast terwijl VIPRE u razend snel uw proactief beschermd voordat het kwaad geschied. Zie hier onder het overzicht:

VIPRE MX-V Technologisch overzicht

•             Genscan™- en Cobra™-heuristiek – In het kort, het is een technologie die werkt op basis van  van dynamische patroonherkenning om te bepalen of een programma daadwerkelijk malware is. Zeer belangrijk in het licht van polymorphische virusvarianten.

Klik en download nu hier om gratis de VIPRE technologie te testen.

VIPRE maakt gebruik van vele verschillende bronnen om  alle virus definities en updates te maken en LIVE te verstrekken via GFI Labs naar uw VIPRE antivirus Premium Software. Dagelijks worden meer dan tienduizenden malware expemplaren door GFI Labs verwerkt. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van de volgende TradeMark geregistreerde oplossingen:

•             ThreatNet™ – de GFI gebruikersgemeenschap, met honderdduizenden VIPRE-gebruikers die anoniem informatie over mogelijke dreigingen naar GFI verzenden.

•            GFI Sandbox™ – Automatische analyse-tool voor malware-gedrag waarmee alle nieuewe malware varianten snel en autonoom worden geanalyseerd.

•             ThreatTrack™– De gegevensfeeds van GFI Labs met de meest recente schadelijke URL’s, die worden gebruikt om onbetrouwbare websites en phishing-berichten te blokkeren.

VIPRE Threat Engine

In de tweede plaats bevat VIPRE een eigen scanengine voor antimalware-detectie die het opspeuren van virussen, wormen, spyware, Trojans, bots en rootkits samenbundelt in één enkel efficiënt en krachtige oplossing gebaseerd op het principe van stacking. Door stacking kan VIPRE sneller scannen op malware en informatie kan in een korte periode worden geanalyseerd met een beperkte impact op de pc prestaties. Dit alles maakt VIPRE tot een krachtige en complete antivirus scanner. Het is daadwerkelijk een superieure scanner en is gecertificeerd door Virus Bulletin (VB100) en CHECKMARK. Bovendien GFI is een Microsoft Certified Partner!


Waarom is VIPRE PREMIUM is meer dan een antivirus programma?

VIPRE antivirus Premium bevat ook de volgende extra’s die VIPRE PREMIUM tot een complete internet security suite omtoveren:

VIPRE heeft geavanceerde antirootkit-technologie. VIPRE vindt schadelijke verborgen processen, modules, services, ADS (Alternate Data Streams) of besmette bestanden op uw computer en verwijdert deze meteen.

VIPRE heeft Geïntegreerde e-mailbeveiliging. VIPRE bevat uitgebreide bescherming tegen e-mailvirussen, met directe ondersteuning voor Outlook, Outlook Express en Windows Mail; plus ondersteuning voor elk e-mailprogramma dat gebruik maakt van POP3 en SMTP.

VIPRE beschermt tegen phishing. VIPRE antivirus Premium verhindert de toegang tot phishing-websites door e-mails met phishing-koppelingen te verwijderen.

VIPRE scant automatisch alle verwijderbare harde schijven. Voor automatische media, zoals USB-schijven, scant VIPRE autorun.inf en bijbehorende bestanden, plus alle bestanden op elk verwijderbaar apparaat wanneer dit wordt aangesloten.

VIPRE heeft nog  veel meer dat!!!! Het bevat de beste webfiltertechnologieën: De VIPRE Antivirus Home Premium edition  bevat een firewall, HIPS (Host-based Intrusion Prevention), NIPS (Network Intrusion Prevention), en een IDS (Intrusion Detection System) dat op proactieve wijze bescherming biedt tegen alle aanvallen en de allernieuwste dreigingen. De webfiltertechnologieën omvatten:

•             Advertentieblokkering –Blokkeer schadelijke advertenties of advertenties van derden om onoverzichtelijke websites te voorkomen

•             Scriptblokkering – Blokkeer optioneel Java-script, VB-scripts en ActiveX-besturingselementen

•             Blokkering van ongeldige URL’s – Blokkering van ongeldige websites

•             Antiphishing – Blokkeer toegang tot bekende phishing-websites

•             Boot-time firewall – Deze functie beperkt de toegang tot de pc tot uitsluitend bepaalde bronnen bij het laden.


De relevantie van VIPRE in het licht van de actuele internet security dreigingen:

De traditionele virussen vormen deze dagen slechts een zeer klein deel van het geheel van alle malware soorten en andere internet security bedreigingen. Een traditionele virus is relatief gemakkelijk om op te speuren en te doden met een traditionele of gratis virusscanner. Dit kunnen we helaas niet zeggen van alle meer nieuwe complexe malware varianten die in onze computer kunnen komen, zoals rootkits, polymorphic worms, keyloggers, spyware etc., inbegrepen alle andere infectie risico’s die om de hoek liggen op websites, sociale netwerken zoals Hyves en email. Een nieuwe technologie is vereist om de cybercriminelen die deze malware ontwikkelen een stap voor te blijven.

Vele antivirus software ontwikkelaars reageerden op deze nieuwe dreigingen door hun traditionele virusscanners met nieuwe functies en updates aan te kleden. Het probleem van deze tactiek is dat deze virusscanners veel te zwaar worden en de computer prestaties behoorlijk belasten met een trage computer als resultaat. Vele gebruikers reageerden hierop door hun antivirus programma in de prullenbak te gooien en als zodanig zich weer blootstelden aan zeer grote dreigingen op virus infecties en malware waarmee uw persoonlijke en vertrouwelijke belangrijke bestanden op uw computer gemakkelijk kunnen worden gestolen en in handen komen van cybercriminelen.

GFI als een leidende IT security organisatie heeft jaren lange ervaring met het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe IT security software. VIPRE is GFI’s antwoord op de actuele malware dreigingen op het internet met een nieuwe technologische virusscanning innovatie die uw computer prestaties totaal niet aantast waardoor u gewoon lekker kunt doorwerken en op het internet surfen zonder te worden vertraagd door een virusscanner die meedraait op de achtergrond om uw veiligheid te garanderen.

Het ideale zou zijn om VIPRE te complementeren met VPN software om anoniem surfen mogelijk te maken. Door anoniem te internetten met een VPN service of proxy server garandeert u de beste manier om online veilig te blijven.

CONCLUSIE OVER GFI VIPRE Antivirus Virusscanner Premium

Een absolute no brainer, maakt u gebruik van een dure internet security suite of antivirus programma wissel deze in voor de VIPRE. Heeft u nog geen antivirus programma of u maakt alleen maar gebruik van een gratis virusscanner, koop meteen VIPRE verzeker u zelf van de beste bescherming voor de beste prijs denkbaar. VIPRE is een technologisch meesterwerkje van GFI en de PREMIUM  editie is een plezier en een geruststelling om op de computer te hebben.

Klik en download nu hier om gratis de VIPRE technologie te testen.