Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

DE MACREVIVER REVIEW

De MacReviver is een zeer mooi programma voor het optimaliseren en opschonen van een mac computer.

macreviver reviewMacReviver beschikt over alle hulpmiddelen om uw Mac op te ruimen, te optimaliseren, te onderhouden en om de optimale werking en stabiliteit te herstellen. Toch, wil ik mijn lezers tijd besparen en direkt opmerken dat de MacReviver een dure en onvolledige concurrent is van de Mackeeper. Deze beschikt ook over een extra anti-diefstal beveiliging die u een toegevoegde laag van veiligheid biedt tegen de diefstal van uw Mac. We raden onze lezers aan om onze recensie over de Mackeeper te lezen, voordat je begint met het gratis testen van de MacReviver om precies te zien wat er allemaal mogelijk is.

MacReviver Review & Proefversie om te testen:

mac reviver review

Maak uw mac schoon met de MacReviver – Gratis Mac Diagnose Scan!

mac reviver download de macreviver hire macreviver reviews

mac reviverHet anti-diefstalsysteem kan uw Mac lokaliseren, foto’s nemen van de persoon die hem gebruikt en zoveel meer! Is uw batterij sneller leeg dan u denkt dat het zou moeten? Misschien hebt u onnodige functies gestart. Met MacReviver kunt u batterij gebruikersprofielen selecteren die automatisch de functies en hardware aanpassen. MacReviver kan vele plaatsen op uw schijf identificeren om gigabytes aan harde schijfruimte te recupereren. Meer ruimte voor uw favoriete muziek, films en documenten. De software beschikt bovendien over gemakkelijk te gebruiken functies om uw Mac even snel te maken als de dag dat u deze kocht.

 

WAT KAN DE MACREVIVER PRECIES VOOR MIJN MAC DOEN? 

Hier volgt een specifiek overzicht over alles wat de MacReviver in huis heeft

1. LANGUAGE CLEANUP

De software maakt u system schoon van onnodige taalbestanden om schijfruimte vrij the maken.

2. DUPLICATES FINDER

De MacReviver kan gemakkelijk alle onnodige dubbele bestanden vinden en verwijderen van de harde schijf om weer extra schijfruimte vrij te maken.

3. BATTERY OPTIMIZATION

De software kan het gebruik van de batterij beheren en verschillende gebruiksprofielen opzetten om meer tijd uit de batterij te halen.

  4. FILES FINDER

Met de MacReviver kun je specifiek zoeken near verschillende bestandstypen en -formaten etc.

  5. RESTORE POINT

Deze mac software maakt herstelpunten aan om gemakkelijk veranderingen weer terug te draaien indien gewenst.

  6. ANTI-THEFT

De MacReviver kan gemakkelijk de locatie van uw mac computer vaststellen in geval deze wordt gestolen. U weet waar de dief woont ( :

  7. BINARY CLEANUP

Maak uw mac schoon van onnodige systeembestanden.

  8. CACHE CLEANUP

Maak uw mac schoon van cachebestanden.

  9.LOGS CLEANUP

Maak uw mac schoon van onnodige applicatie en systeembestanden.

  10. DISK USAGE

De MacReviver helpt u bij het optimaliseren van de harde schijf.

  11. UNINSTALLER

Met de MacReviver kunt u gemakkelijk en veilig alle onnodige software, plugins en widgets verwijderen van de computer.

  12. JUNK FILE CLEANER

Tijdelijke bestanden en rommelbestanden worden automatisch verwijderd van uw systeem.

  13. STARTUP ITEMS

Met MacReviver is het gemakkelijk om alle applicaties en software programma’s te beheren die mee opstarten.

  14. DEFAULT APPLICATIONS

Beheer welke applicaties bepaalde bestanden mogen openen.

  diagnose scan met macreviverWaarom is jouw mac trager geworden? Voer eens een gratis diagnose scan uit. Klik op > download now <

MacReviver ReviverSoftdownload de macreviver hirereviversoft mac reviver mac opschonen

Conclusie over de MacReviver:

macreviver vergelijkenDe MacReviver is een compleet programma voor het optimaliseren en versnellen van een mac computer. Het is een goed voorbeeld van gedegen mac utility software in de zelfde lijn als de CleanMyMac software van MacPaw. Als je op zoek bent naar een handige mac utility zul je baat hebben bij een onderlinge vergelijking van beide programma’s en degene definitief in gebruik nemen die het beste bij je past.

Het nadeel is dat de MacReviver geen mac antivirus module bevat. Deze kun je apart erbij kopen of je zou kunnen gaan voor een alles-in-één oplossing voor mac security en optimalisatie: de MacKeeper. Het is maar wat je wilt. Kijk en vergelijk voordat je beslist om de MacReviver te kopen. Voordat je een oordeel velt, test hier eens de MacReviver en zie de software eens op je Mac werken: Klik om hier nu de MacReviver te testen.

Gerelateerde artikels:

[schema type=”review” url=”http://computeropschonen.com/mac-opschonen/macreviver/” name=”MacReviver” description=”Is de MacReviver iets voor mijn mac?” rev_name=”MacReviver ReviverSoft” author=”Veer Dehaas” pubdate=”2014-05-21″ user_review=”3″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]