Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

Panda Security, the cloud security company

Korte beschrijving over Panda Security:

panda-securityWanneer u de computer wilt opschonen is de inzet van een hoogwaardige antimalware programma van uiterst belang. Panda Security is een beroemde maker van verschillende cloud antivirus oplossingen die u volledig beschermen. Panda Security profileert zich dan ook als The Cloud Security Company waarbij de Panda Global Protection Cloud Antivirus software als paradepaardje bekend staat.

Panda Security is in 1990 opgericht geworden door Mikel Urizarbarrena. Zijn visie, orginaliteit en doorzettingsvermogen om uitmuntende antivirus software te ontwikkelen waren van groot belang bij het internationale succes van Panda Security. Panda Security is nu een tekstboek voor business scholen over hoe je een software bedrijf moet opbouwen. Panda is nu aanwezig in meer dan 50 landen en Panda antivirus oplossingen worden verkocht in meer dan 200 landen.  Op dit moment is Panda Security een wereldleider op het gebied van cloud antivirus oplossingen miljoenen gebruikers wereldwijd. Panda Security was het eerste IT-security bedrijf die antivirus cloud software ontwikkelde met behulp van Collectieve Intelligentie technologie en is beschikbaar in de Panda anti virus oplossingen. Door deze innovatie security model kan de software elke dag automatisch duizenden van nieuwe malware samples analyseren en classificeren voor het onmiddellijk beschermen van uw computer tegen allerlei bedreigingen met een minimale impact op uw computer prestaties.

pandasecurity-software

Aanbevolen:

Klik hier om meer te leren over Panda Antivirus Global Protection

panda-security-review

Verdere uitwijding over Panda Security:

Panda Security heeft haar hoofdkantoor in Florida en een Europees hoofdkantoor in Bilbao. Het is in Bilbao dat Panda Security aanvankelijk werd opgericht onder de naam Panda Software. In 2007 veranderde Panda Software in de nieuwe naam Panda Security om duidelijk aan te geven dat Panda Software voor globale internet en computerveiligheid staat. Panda Security heeft belangrijke investeringsgroepen achter zich staan, zoals Gala Capital, HarbourVest en Altantic Bridge om de cloud security oplossingen verder te perfectioneren en over de hele wereld te verspreiden.  Panda Cloud Antivirus zal ook in de toekomst een voorloper blijven in de markt van cloud security oplossingen. De slogan van Panda Security geeft dit ook duidelijk aan: One Step Ahead. Panda Security is volledig toegewijd aan voortdurende innovatie in het gevecht tegen de verder groeiende en snel veranderde zwarte wereld van internet criminaliteit en diefstal. Een concreet voorbeeld hiervan is de lancering van Security as a Service, het zogenaamde SaaS concept om internet dieven en bedreigen zo snel mogelijk af te kunnen weren.

Panda Security heeft ook haar eigen onderzoeklaboratorium. Deze laboratorium is gespecialiseerd in malware en laat zich qua reputatie goed vergelijken met het enorme success van Secunia, een onderzoekslaboratorium om het gebied van veiligheidslekken. In de PandaLabs zijn o.a. de HIPS & TruPrevent technologieën ontwikkeld en wordt voortdurend onderzoek gedaan naar nieuwe malware varianten. Elke computer die beschermd is met Panda antivirus heeft automatisch beschikking hierover en staat in contact met een enorme kennisdatabase over alle malware bedreigingen. Klik hier om meer te lezen over Panda Antivirus Software.

Conclusie:

Panda Security is een innovatieve marktleider met haar Panda cloud antivirus oplossingen. Vooral haar Global Protection oplossing integreert alle kennis en technologieen van Panda in een krachtige oplossing die niet uw computer belast. Klik op de link hieronder om meer over de Global antivirus Protection te lezen en krijg hier ook een mooie, speciale aanbieding voor deze bijzondere antivirus software: Panda antivirus Global Protection.

Andere bronnen over Panda Software: Wikipedia

 

Gerelateerde bedrijven: