Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

Spyhunter verwijderen

Wil je SpyHunter verwijderen?

Heb je de Spyhunter bekeken, maar je wilt deze malware scanner niet kopen?

Er zijn verschillende manieren die je kunt toepassen om Spyhunter te verwijderen van je computer.

1. Meestal,  kun je de Spyhunter verwijderen via de gebruikelijke manier: via configuratie scherm/programma’s/programma’s en onderdelen. Daar kun je vervolgens de Spyhunter selecteren en verwijderen. Voer na het verwijderen wel direct een herstart uit, dit om de deïnstallatie van SpyHunter te voltooien.

spyhunter verwijderen2. Wil je Spyhunter definitief en effectief verwijderen kun je daarvoor een specifiek programma voor gebruiken – Perfect Uninstaller. Dit programma is ideaal om alle mogelijke software snel en volledig te verwijderen van jouw computer. Een alternatief is wanneer je gebruik maakt van Windows optimalisatie software zoals de PCkeeper. Dan kun je gebruik maken van een specialistisch tooltje die alle programma’s voor je kan verwijderen en ook het register verder schoon maakt van mogelijke restbestanden van dit programma. PCkeeper heeft ook een ingebouwde helpdesk met Microsoft gecertificeerde techneuten die je verder kunnen helpen. De PCkeeper is niet duur, maar kost wel geld. PCkeeper bevat ook een zeer goede malware scanner. Voor meer informatie: PCKeeper Review.

3. Je kunt ook Spyhunter opnieuw installeren en vervolgens via het installatiebestand Spyhunter laten verwijderen.

https://www.enigmasoftware.com/downloader/SpyHunter-Installer.exe

Je moet wel het de installatie uitvoeren als een administrator door op de rechtermuis te klikken. In dat geval krijg je namelijk drie opties. 1. Wijzigen. 2. Repareren 3. Verwijderen. Selecteer verwijderen en verwijder zo de Spyhunter van de computer.

4. Wanneer je problemen hebt met het verwijderen van Spyhunter kan het ook te maken met corrupte register sleutels. Microsoft heeft een tooltje ontwikkeld die je daarbij kan helpen: Microsoft Fixit.

5. Systeemherstel. Dit is handing wanneer je de Spyhunter er maar pas op hebt gezet.  Probeer systeemherstel te doen in de veilige modus en ga één of enkele dagen terug. Systeemherstel kan geen kwaad als het maar om enkele dagen gaat. Alleen mogelijke updates en programma’s die je vandaag of gisteren hebt geïnstalleerd zul je opnieuw er op moeten zetten.

Gerelateerde artikels:

[schema type=”review” url=”http://computeropschonen.com/2015/01/spyhunter-verwijderen/” name=”Spyhunter verwijderen” description=”Hoe kan ik Spyhunter 4 verwijderen?” rev_name=”Spyhunter deïnstallatie” rev_body=”Manieren om Spyhunter te verwijderen” author=”Veer Dehaas” pubdate=”2015-01-22″ user_review=”5″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]

Van computer leek tot pc geek. Men is nooit te oud om te leren.

View all contributions by

img
img
1 comment… add one