Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

PC MECHANIC

Uniblue heeft een nieuwe registry cleaner op de markt gebracht onder de naam PC Mechanic. De PC Mechanic is een mooi stukje werk en ideaal voor iemand die alleen het Windows register wil opschonen. Uniblue heeft  met de PC Mechanic een pure klassieke registry cleaner op de markt gebracht. Toch, anno 2014 moeten we toch de relevantie van deze software aan de kaak stellen.

pc mechanicDe PC Mechanic lijkt qua naam veel op de System Mechanic. De System Mechanic van Iolo is een completer product en in feite de concurrent van Uniblue als het gaat om de ontwikkeling van utility software. We hebben een recensie geschreven over de System Mechanic Professional. Een van de beste alles-in-één totaaloplossing een computer gebruiker zich maar kan wensen. De PC Mechanic verbleekt in het aanschijn van de System Mechanic Professional als je kijkt naar kwaliteit en volledigheid van deze software. Natuurlijk, de System Mechanic is duurder dan de PC Mechanic, maar je krijgt er wel veel meer voor terug. De System Mechanic Pro incorporeert alle gepatenteerde software programma’s die Iolo heeft ontwikkeld in één makkelijk te gebruiken software oplossing. Een eenvoudig voorbeeld is het feit dat de System Mechanic een volwaardige malware scanner bevat.

PC Mechanic heeft niks te bieden dan een schoon Windows register. Wil je een klassieke registry cleaner van Uniblue, dan zul je aan de PC Mechanic een goede oplossing hebben. Ons advies is om 2 extra tientjes uit te geven om te investeren in een completere oplossing voor computeronderhoud. Uniblue heeft zelf de PowerSuite ontwikkeld. Deze bevat ook de registry cleaner technologie van de PC mechanic en vele andere handige gereedschappen zoals een driver scanner.

[schema type=”review” url=”http://computeropschonen.com/registry-cleaner/pc-mechanic/ ” name=”Uniblue PC Mechanic” description=”Is de Uniblue PC Mechanic je geld waard?” author=”Rens Smit” pubdate=”2014-05-19″ user_review=”2″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]

Bronnen: