Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.

ANTI SPYWARE

Wat zijn de beste geteste anti-spyware programma’s van 2013 tot 2016?

Een spion programma is zeer moeilijk om te detecteren en vraagt om specialistische kennis op het gebied van anti-spyware ontwikkeling. Er zijn veel security software ontwikkelaars zoals Avast,  Norman, Panda Security en Avira die allemaal internet security anti spyware softwareoplossingen ontwikkelen met anti-spyware functionaliteit. Toch, is het een gegeven dat deze complete security suites nog steeds veel malware in de vorm van spyware doorlaten. Tot recentelijk werd spyware als een ander type malware probleem beschouwd en ontwikkelde de antivirus software bedrijven geen oplossing hiervoor. Spyware werd een beetje links gelaten en andere internet security bedrijven begonnen zich te specialiseren op het gebied van anti-spyware software. Tegenwoordig is spyware een hardnekkig probleem geworden en laat het zich zeer moeilijk detecteren en verwijderen. Daarnaast komt het voor in vervelende varianten, zoals adware browser hijackers, of de bijna onvindbare zeer gevaarlijke rootkits. In ieder geval, tegenwoordig kan geen enkele antivirus ontwikkelaar om dit probleem meer heen. Anti-virus en anti-spyware software ontwikkeling gaan nu hand in hand…. maar het heeft lang op zich laten wachten!

oshi defender anti spyware Best geteste anti-spyware & anti-malware programma’s:
Wanneer u denkt dat u te maken heeft met een malware infectie, is het altijd van harte aanbevolen om een second-opinion te krijgen van een specialistisch anti-spyware programma zoals de SpyHunterOSHI Defender of Hitman pro. Dus, de standaard antivirus software pakketten van de A-merken, kunnen we niet rekenen tot de beste anti-spyware programma’s.

Hier komt een lijstje van anti-spyware software met een uitzonderlijke goede reputatie die tevens een totale bescherming kunnen aanbieden:

 

  1. Bitdefender Multi Device Security Software (Beste Repair & Removal)
  2. SpyHunter 4 – Malware security suite
  3. OSHI Defender
  4. Hitman pro – SurfRight
  5. AVG Ultimate Security
  6. Kromtech PCKeeper
  7. Bitdefender Internet security software
  8. Kaspersky Internet Security
  9. AVG Internet Security

A & C & D zijn echte specialisten en worden meestal ingezet als on demand ‘second-opinion’ malware scanners die echt alles grondig opsporen en verwijderen en de traditionele virusscanners te hulp schieten.

Waarom rekenen we Hitman Pro als de beste anti-spyware software?

anti spyware Onderzoek van de organisatie AV-Test heeft aangetoond dat Hitman Pro uitzonderlijk effectief is in het opsporen en verwijderen van spyware en andere type malware. Laat we maar even de woorden van Maik Morgenstern er maar even bijhalen. Hij is de Chief Technology Officer (CTO) van AV-TEST:

beste anti spyware“De statische detectie ratio van Hitman Pro is ver boven het gemiddelde. De statische detectie van veel voorkomende malware was ook vlekkeloos. Zowel de detectie als het herstel van actieve componenten was gelijk aan het gemiddelde en het herstellen van overige componenten was beter dan het gemiddelde. Samengevat: De resultaten van HitmanPro zijn bovengemiddeld op de geteste criteria.”  Deze anti-spyware en behavioral malware scanner van nederlandse bodem is daadwerkelijk om trots op te zijn!  Bovendien bevat deze anti spyware en anti-malware oplossing de mogelijkheid om de Hitman Pro te complementern met de gratis Kickstart module voor het verwijderen van ransomware c.q. gijzelvirussen. Lees hier onze review!

Waarom is SpyHunter een goed anti spyware programma? anti spyware spyhunter 4 reviewSpyHunter is een veel belovende nieuwkomer in Nederland, maar heeft al 15 jaar ontwikkeling achter de rug. Deze anti-spyware scanner en krachtige spyware remover is buitengewoon gedetailleerd en effectief. De SpyHunter heeft bewezen de meest complexe modulaire malware soorten te kunnen vinden en elimineren. Wat bijzonder is, is dat  er direct contact kan worden gelegd met een ingebouwde technische support module, voor hulp bij het verwijderen van hardnekkige spyware. Het bevat een eigen spyware removal dienst. Klik hier voor meer informatie over de SpyHunter. 

Waarom is de Bitdefender security software ook een goede anti-spyware oplossing?

Zoals eerder vermeldt, deze software van Bitdefender is an sich geen anti-spyware specialist, maar heeft bijzondere goede spyware repair en removal vermogens. De software is gewoon uitstekend ook in het geval van ransomware besmettingen. De Bitdefender Security software heeft dan ook een prijs gewonnen van AV-Test.  Een recent onderzoek in de zomer van 2016 heeft de kwaliteit van de huidge 2016  versie weer duidelijk onderstreept. De Bitdefender Multi Device Total Security software op een Windows 7 systeem ontving 100 van de 100 punten die men kan verdienen bij een AV-Test. Een uitmuntend resultaat! Lees hier onze review over Bitdefender Internet Security.

Welke type malware kan een goed anti-spyware programma detecteren en verwijderen?

Voor een aantal jaren terug konden deze programma’s alleen spyware verwijderen. Maar, op dit moment zijn alle anti-spion programma’s uitgerust met een anti-virus module en zijn ze ontwikkeld in complete anti-malware pakketten. Het wordt trouwens ook anti-malware genoemd om aan te geven dat ze alle type malware kunnen opvangen, detecteren en verwijderen. Onder malware worden o.a. de volgende programma’s beschouwd:

Deze komen in een veelvoud van gekke namen voor en verstoppen zich vaak in de computer als reguliere bestanden. Een goed educatief artikel hierover is de volgende: Virusses, Worms and Spyware. De productie van spyware is enorm toegenomen in recente jaren. Deze wordt ook meer en meer geavanceerd en kan zowel Windows als Apple Mac en Linux OS systemen besmetten. Het inzetten van specialistische spyware removal tools of spyware removers als een extra zekerheid, is aanbevolen.

Heeft u ook een Mac computer? Waant u zich niet veilig.

Voor meer info: mac virusscanner advies.

Voor verdere informatie:

Bron referenties:

[schema type=”product” url=”http://computeropschonen.com/2013/08/anti-spyware/” name=”anti spyware” description=”Wat is de beste anti-spyware software op dit moment?” single_rating=”5″ agg_rating=”134″ ]

——————————————————– Dit artikel over spyware opschonen is een bijdrage van: