Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

NVXDSYNC.EXE

Wat is nvxdsync.exe voor iets?

Vraagt u zich af wat nvxdsync.exe in uw task manager doet? Dan zit u hier goed. Het is namelijk een Windows proces dat behoort tot de NVIDIA User Experience Driver Component, de NVIDIA Display Control Panel of andere NVIDIA gerelateerde stuurprogramma’s. Het bestand is gecertificeerd door VeriSign en is over het algemeen geen gevaar of probleem voor uw computer. U hoeft nvxdsync.exe niet uit te schakelen wanneer alles in order is met uw computer.

Zorgt nvxdsync.exe voor problemen?

nvxdsync.exe probleemEr zijn meer dan 76 versies van dit bestand bekend. De laatste versie is 8.17.13.2619. nvxdsync.exe en draait als een standaard Windows proces op de computer i.v.m. de SYSTEEM account met uitgebreide rechten. De gemiddelde bestandsomvang is  1.04 MB, moet digitaal getekend zijn door NVIDIA en gecertificeerd zijn door Verisign. Vervolgens moet het bestand hier staan C:\Program Files\nvidia corporation\display\nvxdsync.exe en uiteindelijk als actief proces niet te veel CPU opeisen. Het gemiddelde CPU gebruik is ongeveer 0.0015%. en het gemiddelde geheugen consumptie is ongeveer 7 MB tot 16 MB.  Wanneer het nvxdsync.exe proces op uw computer niet aan deze eisen voldoet, is het zaak om uw computer te controlen op de volgende zaken:

1. Heeft u de laatste NVIDIA driver updates geïnstalleerd? 

nvxdsync.exeWanneer u een probleem heeft met nvxdsync.exe, kan dit samenhangen met de betreffende NVIDIA componenten die achterlopen op belangrijke driver updates. U kunt dit controleren op de website van NVIDIA of door het inzetten van een goede driver scanner zoals de Driver Genius of de Driver Detective.

2. Heeft u uw systeem de laatste tijd gecontroleerd op hardnekkige malware? 

nvxdsync.exeMalware kan zich vermommen als een nvxdsync.exe versie en uw systeem vertragen. Wanneer u denkt dat uw computer problemen en vooral vertraging samenhangt met een mogelijke infectie, is het belangrijk om uw systeem te scannen met de beste antivirus van 2014 beschikbaar. Malware in de vorm van spyware is zeer goed in staat om reguliere antivirus software te foppen. Bitdefender is een bekende software ontwikkelaar dat elk jaar in de prijzen valt voor het effectief opsporen en verwijderen van hardnekkige malware.

Voor meer informatie:

Details:

Bestandsnaam: nvxdsync.exe 
Uitgever: NVIDIA Corporation
Produktnaam: NVIDIA User Experience Driver Component
Bestandspad: C:\Program Files\nvidia corporation\display\nvxdsync.exe
Authority (CA): VeriSign
Uitgangsdatum: Maandag, September 01, 2014

Gerelateerde problemen: avp.exe, MSCORSVW.EXE

Computers hebben me altijd bezig gehouden en mijn vrije tijd beroofd ( : Ik vind het gewoon leuk om te schrijven over computers en computer gerelateerde problemen. Het heeft me gewoon geleerd om meer uit mijn computer te halen en er langer en meer plezier van te hebben. Ik vind dat het belangrijk is dat we goed met onze computer omgaan en proberen deze zo lang mogelijk te behouden. Dit is in het belang van ons mileu, maar ook onze eigen beurs. De computer opschonen is hierbij een sleutel. Vandaar dat ik graaf op ComputerOpschonen.com schrijf.

View all contributions by

img
img
1 comment… add one