Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

SECURE WEBMAIL

Wat is een echte secure webmail service provider?

private secure webmailMeer en meer mensen zijn op zoek naar de beste secure webmail die je kunt hebben. Dit is niet vreemd. We weten nu met zekerheid dat de inlichtingendiensten bijna alles wat los en vast zit in de standaard gratis webmail diensten (van o.a. Yahoo en Microsoft) meeleest en opslaat op superservers. Onze privacy op het internet wordt constant geschonden. Het hebben van een goede, veilige webmail dienst die de privacy van haar gebruikers beschermt, is een vereiste wanneer je je recht op privacy op prijs stelt. Los van de privacy kwestie, geldt dit ook voor de security van de webmail service. De standaard zogenaamde secure webmail providers zijn een geliefd doelwit van cybercriminelen. Wat is dan een echte secure webmail service provider?

anonymous emailAnonymous Speech verzorgt alles vanuit servers in Azië en heeft een zeer compleet aanbod van allerlei diensten die echt jouw privacy en anonimiteit volwaardig beschermen. Voor meer informatie: Anonymous Speech.

secure webmailUnseen is een vrij nieuwe secure webmail provider uit IJsland die de privacy van haar gebruikers echt goed beschermt. In IJsland hebben ze zeer strikte privacy wetgeving. De servers van Unseen zijn ook gelegen in IJsland.

unseen secure webmail Alle communicatie wordt versleuteld en het bijzondere is dat er ook een veilige, versleutelde p2p file-, video, voice-sharing oplossing bevat. Zoals je waarschijnlijk al weet worden ook alle Skype gesprekken afgeluisterd. Unseen biedt een veel veiliger alternatief in dezelfde oplossing! Dit is dan ook zo belangrijk om te realiseren: secure webmail kan nu niet meer zonder email encryptie! Vandaar dat Unseen ook op nummer 1 staat. Het is ‘n alles-in-één oplossing voor het waarborgen van de privacy online met behulp van encryptie en VPN. Unseen.is biedt veel meer aan dan alleen een secure webmail dienst. Concreet voorbeeld, Unseen werkt op dit moment ook aan een meer privacy gevoelig alternatief voor Facebook: seen.is. Er wordt constant gewerkt aan de verbetering en uitbreiding van deze mooie dienstverlening. Ik maak al lang met  veel plezier gebruik van een Unseen Premium Account. Ik kan iedereen deze dienst van harte aanbevelen!

Onze lezers kunnen hier 10% korting krijgen op de secure webmail en VOIP communicatie dienstverlening van Unseen.  

Klik hier voor het verkrijgen van een mooie aanbieding van Unseen!

beste secure webmail provider

best secure webmailHet beste wat je kunt doen om deze secure webmail dienst te complimenteren is met een VPN-service. Met een goede VPN-service kun je online anoniem surfen. Dit is een hoogwaardige manier van privacy bescherming. We raden je aan om via een goede VPN-service de secure webmail te bezoeken. Wil je de veiligheid en privacy met een extra laag beschermen, maak je twee email accounts aan bij deze secure webmail provider, waarbij je de eerste unseen email account op een pseudoniem zet. De emails van de eerste account kun je laten filteren of algeheel doorverwijzen naar je tweede account op jouw naam. Dit email adres geef je alleen aan vrienden en mensen die je echt vertrouwd. Voor het invullen van online formulieren en andere onbelangrijke inschrijf procedures, kun je een anonymous email gebruiken die alle inkomende emails weer doorstuurt naar je eerste pseudo-account. Unseen werkt op dit moment aan extra feautures die het mogelijk maakt om zo te werk te gaan. Voor de echte geeks zal het mogelijk zijn om met de dienst van Unseen een eigen VPN netwerk op te bouwen. Daarnaast zal het mogelijk zijn om Unseen samen met Tor te gebruiken en om gedecentraliseerd jouw eigen account te benaderen! Ja, Unseen biedt een prachtige oplossing voor de veeleisende gebruiker met de meest ultieme privacy bescherming. Vandaar dat ik ook de secure webmail van Unseen hier weer aanbeveel. Dit bedrijf in IJsland werkt echt hard aan het maken van de meest ultieme oplossing voor de bescherming van onze privacy online.

secure and encrypted email serviceNatuurlijk, we moeten niet vergeten om de basisvereiste van een secure webmail server te bespreken. Dit begint bij je zelf, een veilige en schone computer die niet besmet is met malware. Wanneer er spyware in de vorm van een keylogger of een rootkit op de computer actief is, dan ben je echt de pieneut. Alles wat je  doet wordt tot in detail doorgestuurd naar een cybercrimineel. De password en inlognaam van je secure webmail konto is dan niet meer alleen van jouw. Dit betekent dat je moet investeren in de beste antivirus oplossing die beschikbaar is. Alleen de beste security software programma’s die onafhankelijk getest zijn geworden kunnen de meeste malware tegenhouden, opsporen en verwijderen. Een goede tip is om je secure webmail extra te beveiligen met de nederlandse Hitman Pro van SurfRight.

Wat zijn andere goede secure webmail services met een uitstekende online privacy bescherming?

Goed, wil je Unseen vergelijken met andere dienstverleners. Er zijn nog een aantal andere zeer goede, pure secure webmail oplossingen die je kunt testen:

  1. Countermail – Een uitstekende secure webmail provider uit Zweden met een zorgvuldige privacy bescherming! Helaas, wat beperkt in features en niet zo gebruiksvriendelijk als Unseen.
  2. Hushmail – Een zeer gebruiksvriendelijke secure webmail dienst met al een lange geschiedenis. Hushmail biedt verschillende secure webmail oplossingen aan, o.a. ook voor bedrijven. Reputatie is niet zo goed! Hushmail heeft in het verleden informatie gelekt op verzoek van inlichtingendiensten! Dit komt dat dit bedrijf in Canada is gelegen. Het is niet zo vreemd dat de oprichter van Unseen besloten heeft het bedrijf in IJsland te vestigen. Wat is een secure webmail service met afdoende privacy bescherming waard wanneer het land zelf niet afdoende de privacy van haar burgers en bedrijven beschermt? Vandaar dat ik Unseen weer aanbeveel als een completer, betrouwbaarder en veiliger alternatief!

Waarom is de Solcon secure webmail dienst hier niet vermeld?

De Solcon secure webmail service is niet gebaseerd op encryptie. Uw communicatie is niet versleuteld en wordt opgeslagen in de ‘cloud’ op een server van Solcon in Nederland. Hoewel het een mooie oplossing is, is het geen oplossing die je privacy optimaal beschermt. Het zou mooi zijn als Solcon in de toekomst alle communicatie gaat versleutelen.

private and secure webmail servicesVergeet het niet, veiligheid en privacy begint met een schone en beveiligde computer! 

Lees hier meer over de beste malware scanners beschikbaar!

[schema type=”review” url=”http://computeropschonen.com/2014/02/secure-webmail/” name=”secure webmail” description=”Wat is de beste secure webmail?” rev_name=”secure webmail providers” author=”Veer DeHaas” pubdate=”2014-02-13″ user_review=”4″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]

 

Bronnen:


Van computer leek tot pc geek. Men is nooit te oud om te leren.

View all contributions by

img
img
6 comments… add one