Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

BESTE GPS TRACKER APP

Wat is de beste GPS tracker app voor mijn mobiele telefoon, tablet, laptop en PC?

Een GPS tracker apps is ideaal om makkelijk te installeren op een computer, mobiele telefoon of laptop om deze altijd weer makkelijk terug te vinden.

gps tracker appZeker, ook in het geval van diefstal kun je jouw toestel weer makkelijk terugvinden. Het fungeert dan als een anti-diefstal app. Daarnaast kan een GPS tracker app ook makkelijk de mobiele telefoon van de kinderen monitoren. Inderdaad, de beste GPS tracker apps zijn vaak ingebouwd in goede monitoring software. Dit kan in de vorm zijn van specifieke parental control software programma’s voor het bewaken van de kinderen of het specifieke spy software voor het stiekem monitoren van iemand anders. Goede mobile spy software includeert altijd een GPS tracker om haar werk goed te kunnen doen.

gps tracker appEen gps tracker dankt zijn werking aan het gps satellieten netwerk. Dit netwerk bestaat uit minstens 32 satellieten die de locatie van het volgsysteem kunnen meten. Met behulp van radio golven worden de coördinaten berekent en doorgegeven. Er zijn vele verschillende varianten beschikbaar o.a. als op zich zelfstaande hardware devices die je kunt inbouwen in de auto, fiets of moter. In dit artikel gaan we alleen in op GPS tracking software voor onze computers, mobiele telefoons en laptops. Een van de beste ontwikkelaars van GPS tracking software is mSPY.

mSpy is een van de meeste populaire monitoring software en beveiligingsapplicatie met meer  dan miljoenen gebruikers over de hele wereld. Het bevat een uitstekende GPS tracker app en werkt zeer discreet bij het tracken en volgen van alle activiteiten in de achtergrong, waaronder ook SMS conversaties, internet geschiedenis, email, Skype, WhatsApp en veel meer. Dit is zeker van meerwaarde wanneer je jouw kinderen in de gaten wilt houden en specifiek zoekt naar een GPS tracker voor het monitoren van de kinderen of wanneer je toestel gestolen is. De dader die gebruik maakt van jouw toestel is de pieneut. Elk gesprek wordt bewaakt en opgenomen! Voor meer informatie: mSpy homepage!

Gerelateerde artikels:

Van computer leek tot pc geek. Men is nooit te oud om te leren.

View all contributions by

img
img

Comments on this entry are closed.