Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

AUSLOGICS

auslogics Auslogics is een software bedrijf in Australië dat sinds 2008 actief is met de ontwikkeling van utility software. Het is een van de weinige utility software ontwikkelaars met een Premium Elite Partner status bij Intel Software en een Microsoft Gold Software Ontwikkelaar status.

auslogics software review

Vele grote bedrijven in Australië zoals IBM, Microsoft, Hewlett-Packard, Dell, Intel enz, maken als standaard gebruik van de software van Auslogics voor het opschonen en het sneller maken van de computer. Het bedrijf heeft ook een samenwerking met Sony Vaio. De software wordt hier nu ingebouwd in de Sony Vaio Care Software. Een zelfde soort overeenkomst heeft Auslogics ook met AVG en Bitdefender. Deze beroemde antivirus fabrikanten hebben de Boostspeed software van Auslogics in hun top producten verwerkt: de Bitdefender Total Security & de AVG PC TuneUp. Deze opmerkelijke wapenfeiten spreken voor de kwaliteit van Auslogics.

Wat is het meest bekende software programma van Auslogics?

De BoostSpeed software is het meest bekend. Met de BoostSpeed is het kinderspel om de computer automatisch schoon te maken, te onderhouden en te optimaliseren. Internationaal heeft deze utility software veel onderscheidingen gekregen van o.a. CNET en PC World:

ad aware cnetBoostSpeed is an effective all-encompassing utility suite, combining some of Auslogics’ popular freeware titles with services that they don’t offer elsewhere… No doubt, BoostSpeed gives you your money’s worth. CNET

auslogics and pc world reviewThis system optimization tool suite takes an everything-plus-the-kitchen-approach to cleaning, optimizing, and potentially speeding up your PC. Auslogics BoostSpeed includes modules and wizards for just about any kind of tweak or optimization you can imagine… PC World

Wat is het nadeel van de software van Auslogics?

Een nadeel is dat de software te gericht is op alleen het optimaliseren van Windows. Het doet me veel denken aan TuneUp Utilities en de Advanced SystemCare waar o.a. een registry cleaner een belangrijke rol vervult. Helaas, er ontbreekt onder andere een driver update software module en een anti-malware module. Daarnaast zou het ook mooi zijn als er een data recovery software module er bij zat. Dit is zeer handig in het geval bij bestandsverlies. Vanuit dat oogpunt, zou het beter zijn als de BoostSpeed software wordt samengevoegd met de Auslogics antivirus software. Hierdoor zou Auslogics een veel completer programma hebben en beter kunnen concureren met completere alternatieven zoals de Systweak Advanced System Optimizer of de PC Health Advisor. Legt u de focus meer op security, dan zou ik zeker kiezen voor de hierboven al eerder genoemde Bitdefender Total Security (wel een stukje duurder). Toch wanneer u puur op zoek bent voor een uitstekend hulpmiddel voor het optimaliseren en opschonen van uw computer, zal de BoostSpeed software u zeker wel bevallen. Klik hier om meer te lezen over Auslogics en de BoostSpeed 6 software!

Auslogics software reviews op Youtube:

Windows 7 Forums heeft een uitgebreide review gemaakt. Windows 7 Forums staat bekend als een onafhankelijke forum die zeer kritisch utility software onderzoekt. De Auslogics BoostSpeed software wordt daar nu aanbevolen.

auslogics recensie aanbevolenDownload hier de BoostSpeed 6 van Auslogics

auslogics software review

Gerelateerde onderwerpen:

[schema type=”review” url=”http://computeropschonen.com/2014/01/auslogics/” name=”Auslogics” description=”Welke software van Auslogics is goed? Wat is een nadeel van deze software?” rev_name=”Auslogics” author=”Rens Smit” pubdate=”2014-01-22″ user_review=”3″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]

References:

Computers hebben me altijd bezig gehouden en mijn vrije tijd beroofd ( : Ik vind het gewoon leuk om te schrijven over computers en computer gerelateerde problemen. Het heeft me gewoon geleerd om meer uit mijn computer te halen en er langer en meer plezier van te hebben. Ik vind dat het belangrijk is dat we goed met onze computer omgaan en proberen deze zo lang mogelijk te behouden. Dit is in het belang van ons mileu, maar ook onze eigen beurs. De computer opschonen is hierbij een sleutel. Vandaar dat ik graaf op ComputerOpschonen.com schrijf.

View all contributions by

img
img
1 comment… add one