Trending Stories
De nederlandse referentie voor pc utilities, antivirus en aanverwante zaken.
=Menu

Bitdefender Internet Security Software Review

bitdefender internet security 2014 reviewBitdefender is een beroemde ontwikkelaar van virusscanners en internet security oplossingen. Naar onze mening maakt Bitdefender prachtige totaaloplossingen voor het waarborgen van uw internet veiligheid en privacy. Bitdefender scant dus niet alleen naar mogelijke malware aanvallen door o.a. rootkits, virussen, vervelende keyloggers, Trojans; nee, deze complete virusscanner bevat o.a. ook parental controls, anti-spyware engine, een firewall en bewaking van uw social media profielen zoals uw Facebook account. Bovendien optimaliseert deze software uw computer prestaties. Deze uitstekende software biedt totale Windows optimalisatie en internet security aan. Recentelijk is Bitdefender door de gerenomeerde Duitse onderzoeksinstituut AV-TEST uitgeroepen geworden tot één van de beste computer security oplossingen van 2016. We raden u aan om deze software te kopen als u op zoek bent naar de beste en meest complete antivirus en internet security oplossing van dit moment die tevens uw computer zal opschonen en optimaliseren.

bitdefender internet security

PCmag over Bitdefender internet security Naast AV-TEST, heeft ook AV-Comparatives en PCMAG de Bitdefender Internet Security software uitgeroepen tot de één van beste security software van 2013. AV-Comparatives heeft de Bitdefender Internet Security software als een ‘Top-Rated‘ product bestempeld. Zoals u kunt zien heeft Bitdefender een prachtig design. Bitdefender heeft schoonheid met uitmuntende kwaliteit gecombineerd in één krachtige gebruiksvriendelijke security oplossing. Wilt u Bitdefender kopen? Dat is geen verkeerde keuze. Vraag gratis een mooie aanbieding aan bij Bitdefender door het klikken op de link hieronder. We hebben een unieke, tijdelijke aanbieding voor een x aantal lezers om een Life-Time editie te kunnen kopen. Normaal moet u elk jaar opnieuw betalen om de licentie te verlengen. Dit is niet meer nodig. Met deze unieke aanbieding betaalt u maar 1 keer voor de Bitdefender Internet Security suite en vervolgens nooit meer!

Aanbevolen slimme investering met geen renewals! U bespaart zich zo´n 120 Euro over een periode van 3 jaar!

 Best deal on the internetKlik hier voor een Life Time aanbieding van Bitdefender voor Internet Security 2016!

beste antivirus malware scannerWelke features heeft de Bitdefender Internet Security sofware?

De Bitdefender Internet Security is een complete oplossing voor het beschermen van uw computer en het garanderen van uw online veiligheid. Hierbij komt een beknopt overzicht van wat er allemaal mogelijk is met Bitdefender’s Internet Security oplossing:

 • Active virus control voor het pro-actief weren van virus infecties.
 • Anti-spam scanner voor het vermijden van spam.
 • Virtual browser voor het veilig kunnen surfen in het geval van bedreigingen.
 • Vulnerability scanner voor het opsporen van veiligheidslekken in uw software.
 • Safe social networking voor het vermijden van bedreigingen die via social media (Facebook, Twitter, Hyves) worden verspreid.
 • Parental control voor het kunnen monitoren van het surfgedrag uw kinderen, het beheren van de computertijd en het kunnen blokkeren van bepaalde ongeschikte sites.
 • Two-way firewall voor het monitoren van uw internet connecties en verkeer.
 • Search advisor for het geven van waarschuwingen over verdachte websites.
 • Uitstekende ingebouwde spyware detectie & removal functionaliteit.
 • De Bitdefender malware scanner is een van de weinige scanners die ransomware kan verwijderen. Bitdefender heeft geen probleem met het verwijderen van het beruchte Ukash-virus ofwel het Politievirus dat in Nederland voor veel ellende zorgt.
 • Vermijd phishing scams met de antiphishing scanner voor het vermijden dat u wordt opgelicht door een bank of credit card scam.
 • Chat encryption voor het veilig versleutelen van chat gesprekken.
 • Scan dispatcher technologie voor het zo min mogelijk belasten van uw computer prestaties tijdens Bitdefender scan werkzaamheden.
 • Personal data filter die ervoor zorgt dat gevoelige gegevens niet uw computer verlaten en in verkeerde handen komen.
 • Bitdefender SafePay: VPN integratie voor het veiliger online betalen.
 • Nieuw 2014- Bitdefender Photon ™: de malware scanner van Bitdefender past het scannen aan uw speciefeke systeemopzet waardoor uw systeem-prestaties niet zullen afnemen gedurende het scannen. Deze optie zit niet in de 2013 versie.

Wat is het verschil tussen de Bitdefender Internet Security en de Total Security software?

De Bitdefender Total Security editie is de meest complete oplossing die u kunt krijgen bij Bitdefender. In vergelijking met de Internet Security editie, bevat de Total Security versie van Bitdefender een aantal extra handige hulpmiddelen:

 • File encryption – voor het veilig versleutelen van bestanden.
 • Backup functionaliteit  – voor het maken van een veilige online backups van belangrijke bestanden.
 • De computer opschonen en vernellen met de ingebouwde Windows tune-up functionaliteit.
 • Anti-Theft functie  – voor het kunnen vastzetten en localiseren van uw computer in geval van diefstal.

bitdefender total security Het is inderdaad een mooie toegevoegde waarde om meteen uw computer te optimaliseren en schoon te maken met deze complete alles-in-één oplossing van Bitdefender. Ook wanneer u nog geen backups maakt van uw harde schijf, kan de Total Security oplossing uitkomst bieden. De Bitdefender Total Security editie is completer. Helaas, is er wel een duidelijk prijsverschil. Normaal kost de Total Security editie 70,- Euro per jaar. We kunnen deze nu met een korting aanbieding, waardoor het prijsverschil wegvalt. Niettemin, de licentie van de Total Security moet u elk jaar verlengen. Dit is niet nodig met de unieke aanbieding die we hebben gekregen voor de internet security editie. U kunt hieronder de aanbiedingen vergelijken en voor u zelf de balans opmaken.

Optie 1: Bitdefender Total Security!

Optie 2: Bitdefender Internet Security 2013 – Life Time aanbieding! Beste deal:

– U bepaart zich 120 Euro over een licentie periode van 3 jaar! 

bitdefender internet security

 

Trouwens, bent u nog  aan het twijfelen over wat u krijgt, bekijk dan eens de videopresentatie:

 

Wilt u bewijs van de resultaten van Bitdefender in vergelijking met andere A-merken?

De Bitdefender Internet Security scoort beter dan haar concurrenten op het gebied van accuraatheid en bescherming volgens AV-Compartives in 2012 en 2013:

bitdefender internet security scores

Vernieuwe nooit meer  jaarlijks uw licentie! Bekijk de Bitdefender Internet Security 2016 Lifetime offer!

bitdefender internet security awards

Wilt u nog meer geld besparen zonder functionaliteit te verliezen?

bitdefender software reviewsEen slimme zet zou kunnen zijn om de Advanced System Optimizer in te zetten in combinatie met de life-time editie van Bitdefender. De extra’s die u mist door niet de Total Security te kopen kunt u met deze software compenseren. De Advanced System Optimizer bevat heel veel extra’s en naast de backup functionaliteit, bevat deze software ook een encryptie module voor het versleutelen van bestanden. Bovendien bevat deze software antivirus. Dus, als u echt veel geld wil besparen en geen A-merk wilt hebben op het gebied van antivirus software, biedt de Advanced System Optimizer een goedkope uitkomst zonder aan functionaliteit nog kwaliteit in te boeten. Deze complete alles-in-één oplossing is door een Microsoft Gold Certified vendor ontwikkeld. Voor meer informatie:

Bitdefender & IobitEen andere optie is om een andere multifunctionele oplossing te bekijken. Iobit is een bekende utility software ontwikkelaar die een OEM-partnership is begonnen met Bitdefender.  De Bitdefender anti-malware engine wordt nu netjes ingebouwd in de Advanced Systemcare Ultimate versie. Dit is zeer goed nieuws, aangezien de Advanced Systemcare software van Iobit goedkoop is en uitzonderlijk compleet. Ik denk dat dit de meest goedkoopste oplossing is als je het niet erg vindt als het Bitdefender logo niet verschijnt op de betreffende Iobit software.

 

Bent u op zoek naar een andere A-merk op het gebied van antivirus software?

1. Een vlijmscherpe concurrent van Bitdefender:

bitdefender internet security 2014 versus Kaspersky internet security 2014Kaspersky is natuurlijk een merk met een reputatie die zich makkelijk kan meten met die van Bitdefender. De Kaspersky Internet Security 2014 editie is van een uitmuntende kwaliteit en laat zich nog het beste meten met de kracht en reputatie van de Bitdefender Internet Security 2014 editie.  Als u twijfelt, kies dan voor de Kasperky Internet Security 2015 editie. Toch, een persoonlijke noot: de eigenaar van Kaspersky, Eugene Kaspersky, heeft Snowden de hel toegewenst? Zo een krasse uitspraak wekt naar mijn mening wantrouwen. Heeft Kaspersky een samenwerking met inlichtingendiensten zoals de NSA?

 

1. De super complete Avira Internet Security 2014

avira internet security versus bitdefenderEen andere uitstekende alles-in-één oplossing is ontwikkeld door het duitse bedrijf Avira. Avira is een van de super A-merken op het gebied van security software ontwikkeling. Vooral de Internet Security suite van Avira is een uitblinker qua kwaliteit en volledigheid. Lees hier onze review over de Avira Internet Security 2014 editie. 

 

Op zoek naar een goed alternatief om de Bitdefender Internet Security mee te complimenteren?

We raden u aan om de volgende uitmuntende anti-malware oplossingen met elkaar te vergelijken.Deze kunnen worden ingezet als een extra beveiligingslaag voor uw huidige antivirus pakket of juist de Bitdefender Internet Security software. Voor meer informatie: 

1. Een nederlandse krachtpatser – Hitman Pro 3.7

alternatief voor de bitdefender internet security suiteEen uitstekende internet security oplossing wordt ontwikkeld op nederlandse bodem door SurfRight. SurfRight heeft met de Hitman Pro 3.7 software veel lof geoogst. Het is daadwerkelijk een van de beste malware verwijderaars op deze aardbol en is nog eens van nederlandse makelij. Lees hier meer over de  Hitman Pro 3.7 anti-malware software.

2. Een oostenrijkse, rijzende ster -Emsisoft Anti-Malware:

emisoft versus bitdefenderHet Oostenrijkse bedrijfje Emisoft heeft met de Anti-Malware 8.1. software ook een zeer bijzondere prestatie neergezet. De Emisoft Anti-Malware 8.1 bevat o.a. een dubbele malware scanner en scoort beter dan de Bitdefender op het gebied van het bieden van real-time bescherming. De Anti-Malware software kan worden uitgebreid met de Online Armor Firewall voor het bieden van een extra laag bescherming tijdens het online bankieren. Lees hier de Emsisoft Anti-Malware Review.

3. De indrukwekkende SpyHunter die geen (malware)steen onberoerd laat.

4. Malwarebytes ook wel bekend als MBAM is een van de meest genoemde ‘second-opinion’ malware scanners op computer forums.

Wat zijn uw ervaringen met de Bitdefender Internet Security software?

U bent welkom om een opmerking te plaatsen en uw ervaringen te delen met onze lezers. Voor meer informatie over virusscanners kunt u onze volgende artikels raadplegen:

 1. Waarom moet ik investeren in een goede virusscanner?
 2. Wat is de beste antivirus op dit moment? Wat wil dit zeggen?

Bent u op zoek naar de support van Bitdefender?

Als u support nodig heeft voor uw Bitdefender antivirus beveiliging software kunt u de volgende pagina raadplegen: Bitdefender Support Nederland.

Welk bedrijf zit achter de ontwikkeling van de Bitdefender software?

Het bedrijf dat de ontwikkeling van de Bitdefender software is begonnen heet de Softwin Group. Het is uitgegroeid tot een international bedrijf met kantoren in Tettnang, Dortmund, Madrid, Barcelona, London, Florida ,California en Kopenhagen. Het hoofdkantoor ligt in Roemenië.

SOFTWIN GROUP
Bv. Dimitrie Pompeiu no 10A ,
Conect Business Park Complex,
Building Conect 1, floor 1,
District 2, Bucharest, postal code 020337

Tip: voor optimale veiligheid en internet privacy zou u kunnen overwegen om te investeren in een anonieme, versleutelde proxy server service. Wanneer u investeert in een goede virusscanner zoals Bitdefender zou een VPN service de ultieme complimentering zijn voor veilig en anoniem internetten. Voor meer informatie lees ons artikel over: anoniem surfen. In het verlengde hiervan wil ik nog even het volgende melden aan lezers die me willen wijzen op het feit dat ik de Norton Internet Security niet noem: juist vanwege dit laatste punt aangaande online privacy en anonimiteit, wil ik niet de software van de Symantec Corporation aanraden. Misschien overdrijf ik een beetje, maar ik heb een aantal duidelijke redenen die me er van overtuigen om de Norton Internet Security suite niet hier te bespreken. Mocht u interesse hebben in de aanschaf van deze software, dan raad ik u aan om mijn artikel hierover eens te lezen: Norton Internet Security Review.

Bronnen:

[schema type=”review” url=” http://computeropschonen.com/gratis-virusscanner/bitdefender” name=”Bitdefender Internet Security ” description=”Bitdefender Internet Security & Total Security Review” rev_name=”Bitdefender Internet Security 2013″ author=”Veer Dehaas” user_review=”5″ min_review=”1″ max_review=”5″ ]